vrijdag 7 november 2014

Bright & Beautiful

Hallo creatievelingen

Vrijdag vandaag, dus tijd voor: "het-kan-van-alles-zijn-kaart". En omdat het al november is, vind ik dat het hoog tijd is om kerstkaarten te laten zien. En wat is er leuker dan met de prachtige set: Bright & Beautiful kerstkaarten te maken. Ik heb gewerkt met Whisper White, Smokey Slate en Silver en de andere versie (stiekem mijn favoriet) met Lost Lagoon. Dat vind ik een schitterende kleur en zeer geschikt om kerstkaarten mee te maken.

Maar eerst de zilver/grijze versie. Erg mooi geworden, al zeg ik het zelf :-)
Beide kaarten zijn gemaakt met de Bright & Beautiful stempel set in combinatie met de bijpassende framelits. Ik heb ook gebruik gemaakt van de Embossing folder: Lucky Stars en de pons: Confetti Stars (beide uit de herfst/winter catalogus). En de sterren heb ik eerst gestempeld met Versa Mark en met Embossing Poeder bewerkt. Op de Smoky Slate cardstock met Whisper White Embossing Powder en op de Whisper White cardstock met Silver Embossing Powder.



Heel anders, maar met dezelfde stempel set en framelits deze kerstkaarten met Lost Lagoon als basis. Het effect vind ik verbluffend. De achtergrond heb ik bestempeld met Smoky Slate en de stempel set: Endless Whishes. 



Gebruikte materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog
Fijne vrijdag
Groetjes

Jacqueline

2 opmerkingen: