Bestellen

Catalogus

In de catalogus van Stampin' Up! staan alle producten voor de scrabbook liefhebbers en kaarten makers. Ook staan er talloze voorbeelden in waaruit je inspiratie kunt halen voor nieuwe creaties. De catalogus staat hiernaast, maar is ook los te bestellen zodat je een prachtig exemplaar hebt om door te bladeren. Indien je de catalogus wilt bestellen, stuur dan een mail naar: kruining05@ziggo.nl 
Een losse catalogus kost € 5,50 inclusief verzendkosten (binnen Nederland)

Als je  een stempelfeestje bij jouw thuis organiseert ontvang je de catalogus gratis, dit geldt ook als je een bestelling plaatst van minimaal € 50,00.

Bestellen

Bestellen kan op verschillende manieren. 1x per maand, op zondag, rond de 16de plaats ik een verzamelbestelling.
De verzendkosten bedragen € 3,00. Tenzij je voor minimaal € 50,00 bestelt, dan betaal je geen verzendkosten. Indien je in de buurt woont is het ook mogelijk je bestelling bij mij op te halen.
Als je gebruik wilt maken van de verzamelbestelling gelieve ervoor te zorgen dat het verschuldigde bedrag uiterlijk 1 dag voor de besteldatum op mijn rekening staat, alleen dan wordt je bestelling meegenomen.

Wil je graag tussendoor een bestelling plaatsen en liever niet wachten op de verzamelbestelling, dan kan dat ook. De verzendkosten zijn € 5,95 en de producten worden direct bij jouw thuis afgeleverd.

Voor alle bestellingen geldt: vanaf € 50,00 geen verzendkosten.

Als je wilt bestellen, stuur dan een mail naar: kruining05@ziggo.nl onder vermelding van: bestelling.
Zet in de mail duidelijk de volgende gegevens:

  • naam, adres en telefoonnummer
  • productnamen met bijbehorende artikelnummers
  • of het  een individuele- of verzamelbestelling betreft
Je ontvangt vervolgens van mij een bevestiging met factuur waarop ook mijn bankgegevens staan. Na betaling van het volledige bedrag wordt je bestelling geplaatst.

Fijne dag
Groetjes
Jacqueline

1 opmerking:

  1. Haai Jacqueline, wat een mooie kaarten heb je erbij zitten. de uilen serie is erg leuk, die uil in de boom is echt heel erg leuk!! Gaat alles goed? zo te zien prima! Great job!! xx liefs Babs

    BeantwoordenVerwijderen