Stempelfeestje

Vind je het leuk om kennis te maken met de producten van Stampin' Up! en heb je zin in een gezellige, creatieve avond met vriendinnen, dan kun je een stempelfeestje boeken bij mij thuis.
Als gastvrouw krijg je de catalogus gratis en je kunt ook in aanmerking komen voor leuke kortingen. Indien er voor minimaal € 200,00 in totaal besteld wordt, mag je al voor € 20,00 producten extra uitkiezen. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal vriendinnen mee te nemen, de rest doe ik.

Er zijn 2 mogelijkheden voor een stempelfeestje.

  1. Een standaard stempelfeestje. Hierbij ligt de nadruk op bestellen. Ik zal van enkele producten laten zien hoe ze werken en welke creatieve dingen je ermee kunt maken. Daarnaast is er ook voor alle gasten een Make & Take zodat iedereen zelf kan ervaren hoe de producten van Stampin' Up! werken en hoe eenvoudig het is om bv. een mooie kaart te maken. Na afloop van de avond gaat iedereen in ieder geval met een leuke projectje naar huis. Een standaard stempelfeestje is gratis, inclusief de benodigde materialen van de Make & Take.
  2. Een workshop stempelfeestje. Bij een workshop stempelfeestje maken we samen 1 of 2 projecten. Bij 1 project zal de nadruk liggen op een bepaalde techniek zoals embossen of werken met de heattool. Kies je voor 2 projecten, dan maken we bv. een kaart en een doosje. Voor een workshop stempelfeestje vraag ik een bijdrage van € 7,50 per persoon, inclusief alle benodigde materialen. Deze bijdrage komt te vervallen voor iedereen die tijdens de workshop een bestelling plaatst van minimaal € 75,00.
Wil je graag een stempelfeestje geven, stuur dan een mail naar:
kruining05@ziggo.nl

Samen maken we er een super gezellige en creatieve middag of avond van.

graag tot ziens op jouw feestje
Jacqueline


Geen opmerkingen:

Een reactie posten