Welkom in mijn team


Ben je graag creatief bezig, vind je het leuk om dit met andere te delen en wil jij een leuke bijverdienste? Wordt dan ook onafhankelijk demonstratrice, ik verwelkom je van harte in mijn team.

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je wilt besteden aan Stampin' Up! Of het nu is om zelf voordelig de producten van Stampin' Up! te kunnen kopen of er je hobby mee te financieren, dat mag je helemaal zelf bepalen.

Voordelen als je onafhankelijk demonstratrice bent

       1: directe korting van 20% op de door jouw gekochte producten
       2: een commissie per verkocht product aan jouw klanten
       3: je leert nieuwe mensen kennen


Van start

Als nieuwe demonstratrice ga je van start met het samenstellen van het starterspakket. Deze mag je helemaal naar eigen wens samenstellen met producten van Stampin' Up! t.w.v. € 175,00. Je betaalt hiervoor echter de instapprijs van maar € 129,00 voor. In dit pakket zitten ook zakelijke producten zoals o.a. brochures en orderformulieren gratis t.w.v. € 60,00.

Geen risico

Er zitten geen risico's verbonden wanneer je onafhankelijk demonstratrice wordt, want:
  * je hoeft geen producten van Stampin' Up! op voorraad te hebben.
  * je maakt gebruik van een beveiligd bestelsysteem via internet
  * je ontvangt op elke bestelling altijd 20% korting
  * klanten betalen vooraf het verschuldigde bedrag, pas daarna plaats je de bestelling, je hoeft dus geen geld      voor te schieten
  * de instapkosten zijn laag, je betaalt € 129,00 voor een pakket t.w.v. ruim € 200,00
  * als je wilt stoppen als demonstratrice, ongeacht de reden, of je behaalt de kwartaalomzet niet, dan kun je      zonder verdere kosten stoppen. Je mag dan uiteraard wel alle producten uit je starterspakket en van de        bestelling houden.

Minimaal kwartaalomzet

Het enige wat er van je gevraagd wordt is dat je per kwartaal minimaal voor € 300,00 (ex. BTW) aan producten bestelt, voor alleen jouzelf en/of voor klanten, dat maakt niet uit. Wanneer je nieuw instap als demonstratrice heb je hiervoor het kwartaal dat je instapt EN het opvolgende kwartaal. In totaal heb je dan maximaal 6 maanden de tijd om je eerste omzet van minimaal € 300,00 (ex. BTW) te behalen.

Samen

Ik zou het heel erg leuk vinden als je lid wordt van mijn team. We zijn met een groeiende groep Nederlandse demonstratrices enthousiast over de producten van Stampin' Up! en helpen elkaar dagelijks o.a. via Facebook met inspiratie, tips en adviezen.

Ook komen we regelmatig bij elkaar waarbij we bijpraten over de laatste nieuwtjes, informatie uitgewisseld wordt en leuke projecten gemaakt worden. Natuurlijk ben je niet verplicht om aan deze bijeenkomsten deel te nemen, maar het is wel erg leuk en gezellig om elkaar te ontmoeten en te inspireren en van elkaar te leren.

Daarnaast is er ook ondersteuning van Stampin' Up!. Zij informeren regelmatig per e-mail over de verschillende ontwikkelingen en op hun eigen site is er een aparte afdeling waarop je als demonstratrice terecht kunt voor vragen, informatie en bestellen.


Zin gekregen om je aan te melden? Dat kan via onderstaande link of door een e-mail te sturen naar:

kruining05@ziggo.nl

http://www.stampinup.net/esuite/home/jacquelinekruining/
Via deze link kom je op mijn site bij Stampin' Up! klik dan op: Join the Fun
Mocht dit allemaal niet lukken, stuur me dan een mailtje, dan help ik je verder.Ook als je nog vragen hebt mag je me mailen en
ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn team

groetjes
Jacqueline


Geen opmerkingen:

Een reactie posten