zondag 29 maart 2015

Alledaagse Avonturen, deel 3

Hallo creatievelingen

Vandaag deel 3 van deze week: Alledaagse Avonturen. Een doosje, gemaakt van het schitterende DSP Irresistilby Yours. Het DSP staat in de Sale-A-Bration folder en is tijdelijk, tot en met 31 maart gratis te krijgen bij een bestelling van € 60,00. Dus wil jij het papier ook nog, plaats dan nog een bestelling voor 31 maart.

Het papier is wit, van stevig papier, vergelijkbaar met de cardstock van Stampin' Up! en het heeft een glanzend patroon. Je kunt er prima op stempelen met StaZon en dit patroon kun je ook bewerken met bv. een sponsje en wat inkt. Dat wrijf je eroverheen en voila: je hebt een gekleurd patroon gemaakt. Ik vind het papier geweldig! En ik hoop dan ook van harte dat er iets soortgelijks standaard bij de producten van Stampin' Up! gaat horen.

Het doosje is 5 bij 5 bij 5 cm. Het stempeltje is natuurlijk van de set: Alledaagse Avonturen. En ik heb het verder versierd met een strik met het prachtige organza lint en een paar zilveren harten. Er past een kleinigheidje in zoals bv. een lekker zeepje of wat chocolade. Perfect om te geven als je iemand een hart onder de riem wilt steken.


Gebruikte materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten