donderdag 19 mei 2016

Nieuwe In Colors 2016-2018 van Stampin' Up!

Hallo creatievelingen

Jullie hebben het vast wel gemerkt dat ik de laatste maanden nauwelijks foto's met nieuwe creaties op mijn blog heb geplaatst. Dat komt omdat mijn spreekwoordelijke emmer behoorlijk overgelopen is waardoor ik overspannen ben geraakt. Nu ben ik druk bezig met zorgen dat ik mijn rust neem en weer leren goed voor mezelf te zorgen, zowel geestelijk als lichamelijk.

Gelukkig kan ik ook vertellen dat het wat beter gaat. Door rust te nemen van werk, privé en Stampin' Up! (ik ben wel nog steeds demonstratrice, dus bestellen via mij gaat gewoon door) heb ik ruimte gekregen om e.e.a. op een rijtje te zetten. Hier krijg ik ook hulp bij en ik kan je zeggen dat het spannend maar fijn is om hier mee aan de slag te gaan.

Daarnaast ben ik meer gaan bewegen en gezonder aan het eten om op die manier meer balans in mijn leven te krijgen en een gezond gewicht en lijf. Daarvoor heb ik me aangemeld bij Tripod in Oss en deze Personal Trainer helpt mij op deze vlakken. Ook ben ik begonnen met Nordic Walking en ben ik langzaam aan het opbouwen om zo mijn conditie en uithoudingsvermogen te vergroten.
Mijn uitrusting :-)

Ik kan dus zeggen dat ik een heel goed begin heb gemaakt, maar doordat ik op beide fronten hard aan het werken ben, vraagt dit veel tijd, aandacht en energie en blijft er minder tijd over om me op Stampin' Up! te storten. Hoewel ik dat ook jammer vind, want ik ben graag creatief bezig, mijn gezondheid gaat nu voor.

Gelukkig heb ik nu wat meer energie om heerlijk wat kaarten te maken en dat allemaal met de nieuwe producten van de komende catalogus. Die wil ik dan ook graag met jullie delen.

Vandaag laat ik jullie graag de nieuwe In Colors 2016-2018 zien. En ze zijn echt schitterend. Ik ben helemaal verliefd geworden op deze kleuren: Emerald Envy, Flirty Flamingo, Dapper Denim, Peekaboo Peach, en Sweet Sugarplum. WAUW, wat een prachtige kleuren. Ook de stempels die je ziet zijn nieuw en horen bij de set: Painter's Palet.

En oh, oh, oh, wat staan er weer veel nieuwe en mooie producten in de nieuwe jaarcatalogus van Stampin' Up! Heel inspirerend en precies wat ik net nodig had, want creatief bezig zijn werkt voor mij heel therapeutisch.

Volgende week staat er een PARTY gepland bij mij thuis, zin om aan te schuiven: dat kan. Je bent van harte welkom. Die avond krijg je de nieuwe catalogus, laat ik enkele producten al zien, beantwoord ik je vragen en hebben we het vooral heel gezellig samen. Mocht je je nog niet opgegeven hebben, doe dat dan alsnog. Stuur een mailtje naar: kruining05@ziggo.nl

Graag tot dan!


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten