zaterdag 23 augustus 2014

Demonstratrice actie

Tot en met 28 augustus heeft Stampin' Up! een actie voor iedereen die zelf ook graag demonstratrice bij Stampin' Up! wil worden. Wil jij ook demonstratrice worden, maar twijfel je of het wel iets voor jou is? Twijfel dan niet langer en stap vandaag nog in!


Er zijn heel veel leuke voordelen voor jou als demonstratrice en geen enkel risico. Je bent niet verplicht party's of workshops te geven, zolang je maar de kwartaal omzet haalt. En je geniet elke keer zelf van 20% korting! Kijk maar eens op: welkom-in-mijn-team , hier kun je lezen welke geweldige voordelen er zijn en wat het kost.

ACTIE

De Short & Sweet actie van Stampin' Up! houdt in dat als je nu instapt mag je een starterspakket samenstellen ter waarde van voor € 195,00!
Dat is 20 euro meer dan normaal en je betaalt nog steeds maar € 129,00
Klik op onderstaande link en
Ik verwelkom je heel graag in mijn team!

Als demonstratrice geniet je dus van 20% korting op alle producten, maar je wordt ook lid van een team. Regelmatig organiseren we team-bijeenkomsten om elkaar te helpen, beter te leren kennen en te inspireren. Hele gezellige dagen zijn dat waar ik enorm van geniet en veel van leer.

Heb je nog vragen, of wil je graag geholpen worden met inschrijven, stuur dan een mail naar:
kruining05@ziggo.nl
bellen mag ook: 0412-644996


Een hele fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten