vrijdag 10 april 2015

Kaart voor cadeaubon met Celebrate Today

Hallo creatievelingen

Vandaag heb ik nog een project voor jullie met de SUper geweldige set: Celebrate Today. Om de ballonnen mooi te kunnen stempelen is het belangrijk dat de stempel goed schoon is en in een vloeiende beweging op het blok gelegd wordt zodat er zo min mogelijk luchtbubbeltjes aan de onderkant komen. En zorg ervoor dat er een rubber matje, of een muismat, onder je papier ligt als je gaat stempelen. Hierdoor creƫer je een zachtere ondergrond waardoor het stempelen ook beter gaat.

De kaart meet (zo rechtop staand) 10 bij 15 cm (geschikt voor een standaard envelop) is gemaakt met kleuren uit de Brights serie, zowel het cardstock als de inkt en passen perfect bij het schitterende papier: Sweet Taffy Designer Series Paper. Ik ben dol op dit soort vrolijke, felle kleuren en daar passen ballonnen natuurlijk het beste bij.De voorkant van de kaart sluit met een klein magneetje die aan de binnenkant zit, zo blijft de kaart mooi dicht. Deze kaart is ideaal als je iemand een cadeaubon wilt geven (wist je al dat je bij mij ook een cadeaubon kunt bestellen? Vraag naar de mogelijkheden: kruining05@ziggo.nl)
Het vakje is groot genoeg voor een cadeaubon ter grootte van een credit card, de maat die tegenwoordig voor de meeste zaken (zoals rijbewijs, ID kaart, betaalpassen etc.) wordt gebruikt. Maar er past ook gewoon geld in, als je dit liever wilt geven.

Gebruikte materialen:

Built for Free Using: My Stampin BlogIk vond het erg leuk om deze vrolijke kaart te maken en ben zeker van plan om er wat meer te maken want ze zijn heel handig om op voorraad te hebben.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten