zondag 28 december 2014

Sneak Peak, deel 3

Hallo creatievelingen

Vandaag deel 3 van de Sneak Peak, wederom met de SUper leuke set: Celebrate Today. Je kunt alle kanten op met deze stempels en bijpassende Framelits en daar hou ik erg van. Hoe meer verschillende creaties je er mee kunt maken, hoe leuker ik het vind. Natuurlijk kun je er ook verjaardagskaarten mee maken, geschikt voor jong en oud, man en vrouw.
Of een doosje waar je een cadeautje voor de jarige in kunt doen.
Deze kaarten zijn clean & simpel, gestempeld met de kleuren uit de Brights-serie.


Omdat de ballonnen een groot, egaal stempelvlak hebben, kun je bij het stempelen het beste gebruik maken van de Stampin' Pierce Mat. Dit matje zorgt ervoor dat de druk bij het stempelen gelijkmatig verdeeld wordt en je een mooie afdruk krijgt met overal de juiste hoeveelheid inkt.

En zoals gezegd is niet alleen een kaart maken erg leuk met deze stempel set. Ook een cadeaudoosje is zo gemaakt en makkelijk en snel versierd met de ballonnen.


Voor dit doosje heb ik het Birthday Bash Specialty Designer Series Paper gebruikt en natuurlijk bijpassend cardstock en lint. De kleuren zijn: Bermuda Bay, Calypso Coral, Crushed Curry, Gold, Mossy Meadow, Night of Navy, Tangelo Twist en Whisper White.


Dit DSP heeft 5 dubbelzijdige designs EN 2 enkelzijdige designs met daarin glanzend gouden vormpjes verwerkt. (hieronder zie je daar een voorbeeld van, enkele ballonnen zijn glimmend goudkleurig).Volgende week nog meer leuke Sneak Peaks!

Leuk dat je langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

JacquelineGeen opmerkingen:

Een reactie posten