maandag 29 december 2014

Sneak Peak, deel 4: Sheltering Tree

Hallo creatievelingenOok deze week wil ik jullie graag verschillende projecten laten zien met de producten uit de nieuwe voorjaarscatalogus. Afgelopen dagen konden jullie genieten van de diversiteit van 1 stempel set: Celebrate Today, komende week zijn het 3 totaal andere creaties met elke keer een ander, nieuw product.


Vandaag de set: Sheltering Tree, een set waarmee je een tafereeltje opbouwt want de set bestaat uit 14 stempels en je kiest zelf welke sfeer je de kaart wilt geven. Hij is heel erg geschikt voor de 4 seizoenen waardoor je elke keer een compleet andere kaart krijgt.


Om de blaadjes van de boom verschillende kleuren te geven, heb ik gebruik gemaakt van de: Baby-Wipe-techniek. Je vouwt hiervoor een paar laagjes babydoekjes een aantal keer dubbel (lotion, NIET de oliedoekjes). Vervolgens druppel je enkele druppels kleuren inkt met de Refills en zo ontstaat je tijdelijke "inktpad". En doordat je steeds verschillende kleuren met elkaar combineert, krijg je een totaal andere kaart.


Gebruikte kleuren voor de boom:
Pear Pizzazz, Calypso Coral en Blushing Bride
Lente


Gebruikte kleuren voor de boom:
Pear Pizzaz en Mossy Meadow
Zomer


  Gebruikte kleuren voor de boom:
Mossy Meadow, Hello Honey, Cajun Craze
Herfst


Met de stempel die bedoelt is voor het bladerdak van de boom kun je ook een prachtige achtergrond creƫren. En als je dan ook de Baby-Wipe-Techniek toepast en de stempel verschillende keren op Whisper White stempelt, heb jein een handomdraai je eigen Design Papier gemaakt.

Dit zelfgemaakte Design Papier kun je elke kleur geven die je maar wilt en zo passend maken bij de kaart die je graag wilt maken. Ik heb er een verjaardagskaart van gemaakt, lekker fleurig, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos.
Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke techniek!! Ik kende deze nog niet. Mooi effect. Joanie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is een erg leuke techniek, binnenkort gaan we die in de workshop toepassen. Ben benieuwd wat de deelnemers er van vinden

      Verwijderen