vrijdag 2 januari 2015

Sneak Peak, deel 5: Perpetual Birhday Calendar Project Kit

Hallo creatievelingen

Allereerst de beste wensen voor 2015. Ik hoop dat iedereen een mooie, veilige, knusse en warme Oud & Nieuw heeft gehad en dat dit nieuwe jaar een creatief jaar wordt voor ons allemaal.


De kalender van 2014 kan bij het oud papier en de nieuwe is vast alweer opgehangen en niet te vergeten, de verjaardagskalender mag weer op januari gedraaid worden. En die laatste heeft Stampin' Up! in haar voorjaarscatalogus als nieuw product. Een complete kit waarmee je jouw eigen verjaardagskalender kunt maken, geheel naar jouw stijl en smaak!
De kit bevat alle onderdelen om een kalender te maken (uitgezonderd inkt en stempels) zodat je meteen aan de slag kunt. De bijpassende stempel set (apart verkrijgbaar) zorgt ervoor dat je geheel in stijl nog meer kleur en design kunt toevoegen.


Woensdag 25 en donderdag 26 februari staat deze kit op het programma, kijk voor details bij workshops. We gaan die avonden de verjaardagskalender maken met behulp van de kit en ik zorg voor de stempels en de inkt, Na afloop van deze workshop ga je naar huis met een complete verjaardagskalender. De kalender wordt geleverd in een bijpassende doos met daarin 12 kalenderbladen en  embellishments voor de versiering.
 Complete verjaardskalender wordt geleverd
met stevig karton en klem zodat je hem
op kunt hangen, waar je maar wilt. Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline


Geen opmerkingen:

Een reactie posten