zaterdag 10 januari 2015

Big Day

Hallo creatievelingen


In de Sale-A-Bration staat schitterend Design papier, net zo stevig als cardstock. Dit papier is net zo stevig als cardstock en heeft een glanzend patroon. In de folder staat dit patroon afgebeeld met een donkere kleur zodat je de patronen goed kunt zien. Het papier is geschikt om met Blendabilities in te kleuren (kleur steeds een klein stukje en veeg meteen het glossy gedeelte schoon met een stukje keukenrol).

Dit schitterende Design papier leent zich prima als basis of achtergrond van een kaart en is uitermate geschikt om bv. doosjes mee te maken. Het doosje heb ik gemaakt met de Envelop Punch Board en versierd met de stempel: Big Day. Deze stempelset staat in de Sale-A-Bration en kun je gratis krijgen bij besteding van € 60,00.Er staan nog veel meer leuke gratis producten in de SAB-folder, een geweldige tijd om nu een bestelling te plaatsen, want bij elke € 60,00 die je besteedt, mag je een gratis product uitkiezen. En in combinatie met de nieuwe voorjaarscatalogus kun je naar hartelust kiezen.

De eerst volgende verzamelbestelling is op zondag 18 januari, maar wil je niet zo lang wachten dan kun je ook eerder een bestelling plaatsen. Stuur een mail met je bestelling naar: kruining05@ziggo.nl en geef daarbij door of je kiest voor een persoonlijke bestelling, of dat je mee doet met de verzamelbestelling. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een factuur van mij en zodra het geld op mijn rekening staat plaats ik de bestelling.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten