zondag 17 mei 2015

Tasje met kaarten

Hallo creatievelingen

Het 3D project dat ik jullie heel graag wil laten zien is een tasje, gemaakt natuurlijk van papier. Dit tasje zag ik op internet en na wat zoeken en vragen kwam ik bij deze demonstratrice uit Engeland terecht: crafty hallett en het tasje wordt nu: Hallet Bag genoemd. Zij heeft ook een video op haar blog, in het Engels natuurlijk en in inches. De maten die zij voert heb ik ook gebruikt, maar ik heb me ook laten inspireren door een Duitse demonstratrice: deliaspaperworld en haar uitleg is in het Duits en ook in inches en zij heeft stap voor stap foto's erbij staan. Ik vind ze allebei prima te volgen en de maten van de een en de hengels van de ander te gebruiken heb ik mijn eigen tasje gecreĆ«erd. 

Het tasje is niet groot, ongeveer 12 cm lang, 6 cm breed en 9 cm hoog (zonder hengsels). Er passen kaarten in van 4" bij 4". Ik zelf heb kaarten van 3" bij 3" gemaakt omdat deze helemaal in het tasje passen en er niets bovenuit steekt. Het papier dat ik gebruikt heb komt uit de voorjaarscatalogus: Something Borrowed waar het cardstock: Sahara Sand perfect bij past.

De kaartjes die ik erbij gemaakt heb, passen heel erg in de stijl van het tasje en erg geschikt om bv. te sturen naar een pasgetrouwd stel. De kleuren van de bloemetjes zijn: Hello Honey, Wisteria Wonder, Calypso Coral en Bermuda Bay. De achtergrond heb ik ook nu weer gemaakt met Gorgeous Grunge, gestempeld met Sahara Sand. De teks is van de set: Your Perfect Day, ook uit de voorjaarscatalogus.

Bij het maken van dit tasje kwam ik erachter dat de Rhinestones perfect passen in de Candy Dots Brad Bases, die eigenlijk bedoeld zijn voor de Candy Dots. Maar ja, zo'n chique tasje, daar moeten echt glitters op. En natuurlijk komen die ook terug op de kaarten, elke bloemetje heeft een glinsterend hartje.


Gebruikte materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

4 opmerkingen:

 1. Die is ook mooi! Ik zet vandaag of morgen ook tasjes erop, ze zijn erg leuk om te maken. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, ze zijn echt super leuk om te maken. Leuk, ik houd jou blog in de gaten. Fijne zondag

   Verwijderen
 2. Ooh geweldig, dit komt op mijn lijstje 'to do' te staan, enig!!!

  BeantwoordenVerwijderen