vrijdag 18 september 2015

Merry Christmas, Embellished Ornaments en Thinlits Dies

Hallo creatievelingen

Nog een kaartje in mijn favoriete combinatie: blauw en zilver. Vandaag heb ik er ook een extra kleur aan toegevoegd, n.l.: Pear Pizzazz. Een kleur die de andere 2 kleuren perfect complimenteert.

De achtergrond heb ik met deze kleur gestempeld, met een stempel uit de set: Perpetual Birthday Calendar (pagina 12, jaarcatalogus). Die set is speciaal geschikt om een verjaardagskalender mee te maken en je kunt er dan ook een Project Kit bij kopen. Maar uiteraard kun je nog veel meer kanten op met de stempels. Ze zijn ideaal om te gebruiken om je eigen achtergrondjes mee te maken.

De blaadjes heb ik met Versa Mark gestempeld en vervolgens Silver Embossingpoeder erover gestrooid. Het poeder blijft alleen op de afdruk plakken en als je dit vervolgens verhit, krijg je een prachtig reliëf op je kaart. De kleine sterretjes komen uit de pons: Confetti Stars Border (pagina 166, jaar catalogus). En ook de tekst komt uit de jaarcatalogus en hoort bij de set: Sassy Salutations (pagina 99).


Uit de nieuwe najaarscatalogus komen de stempels: Embellished Ornaments met bijpassende Delicate Ornament Thinlits Dies. Heel handig als Bundle te koop waardoor je 15% korting krijgt. Hoe fijn is dat! En omdat je er zo veel kanten mee uit kunt, kun je dus eindeloos combineren en variëren.

Het glitter lintje staat ook in de najaarscatalogus, op pagina 29 en is in 2 kleuren: Goud en wit. Beide kleuren linten zijn ongeveer 4,5 meter lang en zo heb je dus ruim 9 meter lint. Daar kun je aardig wat leuke projecten mee versieren.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten