maandag 7 september 2015

There's snow place like home

Hallo creatievelingen

Deze week staat de SUper leuke set: Snow Place centraal. Ook deze set heeft bijpassende framelits: Snow Friends Framelits Dies en beide staan op pagina 33 van de nieuwe najaarscatalogus. De stempelset bestaat uit verschillende sneeuwpopjes en een pinguïn en ik vind ze super schattig. Verder zitten er stempels in waarmee je de sneeuwpoppen en de pinguïn aan kunt kleden, zoals knoopjes, armpjes, een mutsje en sjaal en nog veel meer.

En van al deze stempels, op de tekststempels na, zijn dus bijpassende framelits. Een set waar je eindeloos mee kunt combineren.

Voor de kaart van vandaag heb ik ook gebruik gemaakt van het Merry Moments Design Series Paper, deze kun je in 12" vellen kopen (zie jaarcatalogus pagina 143) of als blok van 15 - 15 cm (pagina 27 van de najaarscatalogus). Het is een vrolijk design waarbij de traditionele kerstkleuren gebruikt zijn: Cherry Cobbler, Crumb Cake, Mossy Meadow, Old Olive, Real Red, Smoky Slate en Whisper White.Om de kaart nog wat meer aan te kleden heb ik Red Glimmer Paper gebruikt (pagina 149, jaarcatalogus) en Home for Christmas Enamel Dots (pagina 9, najaarscatalogus).

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten