zondag 25 oktober 2015

3D-zondag met bijpassende kaart

Hallo creatievelingen

3D-zondag is met een extraatje, nl. een bijpassend kaartje. Met de blaadjes van de set: Kinda Eclectic heb ik mijn eigen achtergrondjes gemaakt, zowel voor de kaart als voor het doosje. En natuurlijk heb ik ook nu mijn eigen gemaakte inktkussen gebruikt met de kleuren: Tip Top Taupe, Delightful Dijon en Cajun Craze. Die laatste vind ik overigens een herfstkleur bij uitstek en doet mij heel erg aan de verkleurde herfstblaadjes denken.

In dit doosje passen 2 grote waxinelichtjes en de kleur oranje vond ik er perfect bij passen. Als je dit kaarsje aansteekt, ruik je de geur van sinaasappels, een heerlijke geur. 


Om te zorgen dat dit doosje stevig genoeg is, heb ik het Whisper White Thick Cardstock gebruikt. Wat ben ik blij dat dit in het assortiment van Stampin' Up! zit. Echt 3 hoeraatjes voor dit papier. Ik ben sowieso dol op Whisper White omdat de kleuren bij het stempelen er perfect op uit komen en dan is er dus nu ook een stevigere variant. SUper!

In dezelfde trend als dit doosje heb ik een stukje Whisper White gestempeld (de dunnere versie, zodat de kaart niet te zwaar wordt) en daar een kaart mee gemaakt. Ik heb expres heel weinig verder op het kaartje geplakt, omdat ik de achtergrond er te mooi voor vond. Zonde om dat te verstoppen onder allerlei andere versieringen.


En zo samen bij elkaar heb ik een leuk cadeautje klaar staan voor als ik bij iemand op ziekenbezoek wil gaan.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi geheel !! Ook je vorige werkjes zijn mooi !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Sarah! Soms struikel ik over een kleurencombinatie die ik zo mooi vind dat ik niet kan stoppen om er meer projecten mee te maken.

    BeantwoordenVerwijderen