vrijdag 2 oktober 2015

DSP-week: Wild Life

Hallo creatievelingen

Als laatste in de reeks kaarten met Design Papier in de hoofdrol; Wild Life. Wat een ontzettend leuke designs zitten er op dit blok papier. Prachtig vind ik de naturel kleuren die zo gemakkelijk combineren met allerlei andere kleuren, van fel tot pastel, van donker tot licht.

En zelfs alleen met naturel tinten kun je een hele leuke kaart maken. Door de enkele designs in verschillende maten te gebruiken krijgt de kaart een hele eigen sfeer. En zo is deze zelfs geschikt als babykaartje. De basiskleur is Tip Top Taupe en ik ben helemaal verliefd op die kleur, echt schitterend!



Zoals ik begin deze week al aangaf, geen kaart is af zonder er iets op gestempeld te hebben. Dat kan een tekstje zijn, maar zoals vandaag, ook een kleine afbeelding. Dit poesje komt uit de set: Made with Love. Een heel erg schattige stempel set met onder andere deze afbeelding, maar ook een hertje en een konijntje en enkele teksten. Je kunt de set vinden op pagina 37 en als jij ook weleens babykaartjes maakt, is dit een absolute Musthave set. Daarnaast is hij ook te combineren met Baby's First en Tags & Labels Framelits Dies. SUper veelzijdig dus.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline


Geen opmerkingen:

Een reactie posten