zondag 28 juni 2015

Calypso Coral en Work of Art

Hallo creatievelingen

Happy Sunday dus tijd voor een leuk 3D project. Vandaag het creatieve zusje van Gorgeous Grunge, nl. Work of Art, natuurlijk ook vandaag weer met Calypso Coral (en Blushing Bride  en Smoky Slate). Wat een mooie combinatie is dat toch, vinden jullie ook niet?

Een verrassende combinatie, alhoewel veel kleuren heel goed gaan naast het zachte grijs van Smoky Slate. Het melkpakje heb ik gemaakt met de Simply Scored Tool een geweldig hulpmiddel als je net als ik gek bent op doosjes en tasjes maken. Met het grootste gemak maak je de rillijnen en in een handomdraai heb je dan een doosje.

De zijkanten heb ik gemaakt met de zigzagstempel uit de set. Dit gaat het beste met behulp van een andere geweldige tool van Stampin' Up!: de Stamp-a-ma-jig (als je dat snel uitspreekt klinkt het als stampamagic, oftewel: de magie van het stempelen) En dat is het ook echt met deze stempel liniaal, een musthave als je graag wilt dat de stempel precies daar komt waar jij hem hebben wilt, vooral teksten. 

De stempelliniaal is echt ideaal als je veel met rubberen stempels werkt, omdat je niet door de stempels kunt kijken zoals bij photopolymer. De Stamp-a-ma-jig helpt je dan SUPer om de afdruk precies daar te stempelen op het papier zoals jij dat wilt.


Het bolletjes lintje is helaas retired, maar paste te mooi bij dit doosje, samen met een stukje Silver Ribbon. En een klein labeltje, met wat glitters en bloemen maken het doosje af.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten