zondag 14 juni 2015

Nieuw: Envelope Paper

Hallo creatievelingen

Fijne zondag allemaal en leuk dat je weer langskomt op mijn blog. Ik vind het zo leuk om allerlei verschillende projecten te laten zien waarmee de veelzijdigheid van Stampin' Up! zo goed naar voren komt. DE kracht van Stampin' Up! vind ik dat alles met elkaar matcht en dat je er zo veel kanten mee op kunt. 

En je kunt het zo uitgebreid maken als je wilt, of juist eenvoudig houden. Al met enkele materialen kun je alle kanten op, of je nu houdt van doosjes en kaarten maken, scrappen of Project Life, Stampin' Up! heeft alles wat je nodig hebt.

De zakjes die ik gemaakt heb, zijn met het nieuwe: Envelope Paper gemaakt. Dit papier, met de nieuwe In Colors, is dunner dan het Design papier zodat de envelop niet te zwaar wordt en je daardoor meer portokosten moet betalen. En natuurlijk is er nog meer mogelijk met dit papier. Je kunt er bijvoorbeeld de voorkant van je kaart mee bekleden en het is ook stevig genoeg om er een zakje van te maken.


En omdat het papier van zichzelf al een mooi design heeft, is er niet veel voor nodig om er een leuk bewerkt en toch eenvoudig geheel van te maken. De banners heb ik gemaakt met de nieuwe pons: Banner Triple. Zo leuk! Een pons waarmee je banners kunt maken in elke lengte die je wilt. En dat in 3 verschillende breedtes! Zelfs een scrapbook pagina kun je met een lange banner op die manier aankleden. Ik ben er SUper blij mee en gebruik hem al vaak.

Bij deze Banner Triple Punch matcht SUper goed de stempel set: Perfect Pennants, ze lijken voor elkaar gemaakt.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

2 opmerkingen:

  1. Wat een fijne nieuwe producten in de catalogus! Je hebt weer een mooi project gemaakt!
    Groeten Karla

    BeantwoordenVerwijderen