zaterdag 20 juni 2015

Garden in Bloom, deel 6

Hallo creatievelingen

Natuurlijk kun je met de stempels van Garden in Bloom ook je eigen design papier maken die je kunt gebruiken voor een 3D project. Of als achtergrond voor een scrapbookpagina, voor de scrapbookers onder ons.

Zelf heb ik er een doosje van gemaakt waar theelichtjes in passen. Allereerst heb ik het papier op maat gesneden, Whisper White werkt het fijnste met stempelen. Daarna heb ik alle rillijnen gemaakt met de Simply Scored Scoring Tool en er vervolgens een doosje van gemaakt.

Omdat ik blauwe theelichtjes had, wilde ik het doosje versieren met blauwe bloemen, ik heb hiervoor Island Indigo gebruikt. Een hele mooie kleur vind ik dat. Een strikje erom met een kleine versiering, hier gemaakt met verschillende Circle Punches en Scalloped Circle Punches, geponst uit Island Indigo cardstock en Glimmer Paper Silver.

Het doosje sluit aan de onderkant zodat je het inkepinkje, om het dekseltje makkelijk open te krijgen, niet aan de voorkant hebt. Dit doosje kun je makkelijk bewaren omdat het aan allebei de kanten open gemaakt kan worden. Daardoor kun je het plat vouwen en bv. in de kast of la leggen tot je het nodig hebt. Ook heel handig als je er meer wilt maken om op voorraad te hebben of voor een groot project. Ze nemen dan minder ruimte in beslag.Dit doosje kun je natuurlijk ook maken van gewoon cardstock die je zelf bestempelt of versiert met het prachtige English Garden DSP wat perfect past bij de stempel set: Garden in Bloom. Ik heb hier gekozen voor Hello Honey omdat deze kleur terugkomt in het DSP. Niks zo geweldig als papiertjes die perfect van kleur bij elkaar passen!

Met de Banner Triple Punch een labeltje gemaakt zodat ik ook een lieve tekst erop kan stempelen. Organza lint en bloemetjes met een Rhinestone maken het doosje helemaal af. En zo is het een SUper leuk cadeautje geworden.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

2 opmerkingen:

  1. Volgens mij ga je gelijk krijgen en wordt het gewoon bestellen! Leuk om te zien door de hele week wat je ermee gemaakt hebt!
    Fijn weekend Karla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel! Ik ben echt stapelverliefd op deze set. Absoluut bestellen :-)
    Jij ook fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen