zondag 21 juni 2015

Garden in Bloom, deel 7

Hallo creatievelingen


Eigenlijk staat vandaag niet de stempel set centraal, maar juist het design papier: English Garden, die perfect past bij de stempels. Het papier op zich zelf is schitterend, gisteren liet ik er ook al een project mee zien waarbij de kleur geel centraal stond. Vandaag heb ik dit prachtige papier gecombineerd met een diepe kleur groen: Mossy Meadow.

In het doosje passen 5 Refills, precies het aantal van de In Colors. En omdat ik dit doosje gemaakt heb om een setje van 5 flesjes in te kunnen doen voor klanten moest er ook een bijpassende kaart bij. Zo ook ik er een persoonlijke boodschap bij schrijven, want wat is er nou leuker dan een compleet setje te krijgen!

Het English Garden design papier heeft 12 verschillende designs! Uit alle kleurlijnen zijn verschillende kleuren gekozen, die geweldig goed met elkaar combineren. Blushing Bride (Subtles), Hello Honey, Mossy Meadow (In Color 2014-2016), Melon Mambo, Old Olive (Brights), Mint Macaron (In Color 2015-2017),  Night of Navy (Regals),  Soft Suede (Naturals) en Whisper White.

 Het doosje gaat alleen aan de bovenkant open zodat de onderkant stevig is, wat nodig is met een zware vulling als 5 van deze flesjes. Door de inkeping aan de voorkant kun je heel gemakkelijk het doosje open maken. Natuurlijk mag een mooie strik niet ontbreken, deze is gemaakt van Satin Ribbon Whisper White.

De tekst op het kaartje komt van de nieuwe stempel set: One Big Meaning (pagina 16) en de kleine details zijn onder andere gemaakt met Glimmer Paper Silver, voor dat extra sprankeltje.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten