donderdag 21 januari 2016

Balloon Celebration, deel 3

Hallo creatievelingen

Whoohoo, wat ben ik toch blij met de geweldige set: Balloon Celebration en bijpassende Balloon Bouquet Punch van Stampin' Up!

Echt fantastisch om mee te werken. Beetje stempelen, beetje ponsen, papiertjes snijden, plakken en klaar is je kaart. En gaaf om dan in dezelfde stijl een stukje Baker's Twine aan de ballonnen maken zodat het net echt een trosje ballonnen is.

De kleine banner onderaan komt uit de set: Number of Years en heb ik met behulp van een framelit uit gestanst. De tekst is wel weer van Balloon Celebration en ik ben dol op dit soort fonts waarbij het lijkt alsof het hand geschreven tekstjes zijn.
De basis van deze kaart bestaat uit Whisper White, Melon Mambo en het SUper mooie design papier: It's My Party. Door in de kleuren te stempelen die ook gebruikt zijn in het design papier houdt je eenheid en rust en krijg je toch een kleurrijke kaart.

Geweldig als producten zo op elkaar afgestemd zijn, een kaart maken wordt op deze manier kinderspel. Het is een vrolijke verjaardagskaart geworden.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline
kruining05@ziggo.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten