maandag 25 januari 2016

Opdracht: waterval babykaart

Hallo creatievelingen

Regelmatig krijg ik de vraag of ik een kaart of kadoosje kan maken voor een bijzondere gelegenheid. Dit doe ik heel graag, want ik vind het erg leuk om iets te mogen ontwerpen en maken voor een ander. Vooral de geboortekaartjes en -doosjes zijn erg populair.

Deze hele week staan daarom de projecten die ik de afgelopen weken heb gemaakt in opdracht van een klant. Als eerste de watervalkaart. Deze valt bij veel mensen erg goed in de smaak en is ontzettend leuk om te maken. Voor de ontvanger is het een verrassende kaart als er elke keer weer een nieuwe afbeelding tevoorschijn komt.


De basiskleuren zijn: Marina Mist en Soft Sky. Als achtergrondpapier heb ik het designpapier uit de Colour Collections Subtles gebruikt (pagina 144 van de jaarcatalogus). Alle kleurenfamilies hebben hun eigen Colour Collection en elke kleur heeft 4 verschillende designs. Ik vind de designs geweldig, variƫrend van lieflijke bloemetjes, streepjes, stipjes en mooie geschreven woordjes: prachtig!

De watervalkaart laat elke keer een nieuwe afbeelding zien als je aan het lintje trekt. Ik heb gekozen voor de stempels van Zoo Babies.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

2 opmerkingen: