maandag 16 november 2015

Banner met Owl Builder Punch

Hallo creatievelingen

Deze week aandacht voor de jaarcatalogus, want daar staan ook ontzettend veel mooie producten in, net als in de najaarscatalogus.

 De banner die ik gemaakt heb, was onderdeel van een hele grote, lange slinger. Gemaakt door demo's in Nederland voor ons support team: Demo Support. Medewerkers van Stampin' Up! die voor ons klaar staan om onze vragen te beantwoorden en te helpen waar we dit nodig hebben.

Mijn banner is opgebouwd uit verschillende lagen. De basis is Tempting Turquoise met daarop een afdruk van de stempel: Hardwood. Ik heb verschillende kleine vlaggetjes gemaakt in verschillende vormen van cardstock en design papier uit de Brights serie.


De 2 uiltjes kijken liefdevol naar elkaar en de hartjes tussen hen heb ik met de Confetti Hearts Border uit Real Red en Tempting Turquoise cardstock geponst.

Je kunt zo ook je eigen slinger maken door verschillende banners te maken en deze met lintjes aan elkaar te knopen. Dat geeft een feestje of een bijzondere gelegenheid meteen een geheel eigen sfeer.


Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

2 opmerkingen:

  1. Wat een schatje! Die ga ik pinnen en casen.
    Groeten Karla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ben benieuwd naar jouw creatie, dus ik hou je blog in de gaten :-)

    BeantwoordenVerwijderen