maandag 2 november 2015

This is the Life en Paper Clips Thinlits Dies, deel 1

Hallo creatievelingen

Hebben jullie vorige week genoten van alleen maar 3D projecten? Ik hoop het, ik in ieder geval wel. Deze maandag weer een kaart, zoals jullie van mij gewend zijn.

De set die deze week centraal staat is een leuke, minder opvallende set, terwijl je er zo veel kanten mee op kunt. Project Life liefhebbers hebben hem vast al gezien, maar ik kan me voorstellen dat voor de kaarten en doosjes makers onder ons deze set nog niet echt de aandacht heeft getrokken.

Daarom laat ik graag zien wat je er allemaal mee kunt, behalve natuurlijk gebruiken bij Project Life. De set staat op pagina 52 van de jaarcatalogus en heet: Project Life This is the Life.

Het geweldige aan deze set is niet alleen zijn veelzijdigheid maar ook dat hij te combineren is met de SUper gave thinlits: Project Life Paper Clips Thinlits Dies (pagina 145).Ik heb de kleuren Crumb Cake en Night of Navy gebruikt, een geweldige combinatie die ook meteen heel chique is. De cirkels zitten ook, allebei, in de set en zo heb ik mijn eigen achtergrond gemaakt. Een stukje Whisper White heb ik met de stempel: Writing Notes bestempeld en de randjes heb rafelig gemaakt. Dit kun je doen met de zijkant van 1 deel van de schaar of door voorzichtig een smal randje er af te scheuren.

Ik vind de Paper Clips Thinlits echt heel gaaf om te hebben en te gebruiken, het geeft net een extra detail aan de kaart. Er is zelfs nog ruimte om een handgeschreven boodschap aan de voorkant te schrijven, of misschien een mini fotootje net onder de paperclip plakken. Dat maakt de kaart nog persoonlijker.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee! Ik wil nog een nieuwe project life stempelset erbij hebben, dus ik kijk even wat jij ermee maakt :)
    Groeten Karla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan is dit een hele leuke set, zeker in combinatie met de Paper Clips Thinlits. Ik heb hem gekozen omdat ik hem ook graag voor mijn agenda wil gaan gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen