vrijdag 13 november 2015

Embellished Ornaments en Delicate Ornament Thinlits Dies, deel 4

Hallo creatievelingen

Vandaag wederom een project met Embellished Ornaments in de basis kleuren zwart en goud. En omdat ik graag wilde zien of een blauwe tint hier mooi bij combineert heb ik Island Indigo er bij gepakt en ben ik daar mee aan de slag gegaan.


Ik ben heel blij met het eind resultaat, de blauwe kleur combineert prachtig bij het chique zwart en goud. Om de kaart te versieren heb ik met de Confetti Stars Border blauwe sterretjes gestanst (pagina 166,  jaarcatalogus). De tekst komt ook weer van de set: Sassy Salutations, een prachtige stempelset met verschillende teksten in een schitterend font.



En misschien had je het al gezien, dit is een Swing kaart. De kerstbal aan de voorkant draait bijna rond waardoor de achterkant van de afbeelding ineens de voorkant wordt. Dit is een leuke techniek met een wauw-effect voor degene die de kaart krijgt.

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart. Mooi zijn de kleuren. Zou ik zelf nooit zo maar kiezen. Lijkt me een leuke techniek een swingkaart. Misschien ook een keer bij jouw doen? Gr. Lynda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel! Ja, is zeker een goed idee om een keer bij een workshop te doen. Valt wel onder de categorie: Fun-folds waar we het donderdag over hadden.

    BeantwoordenVerwijderen