vrijdag 25 december 2015

Fijne kerstdagen

Hallo creatievelingen

Fijne kerstdagen de komende dagen, ik hoop dat het een mooie tijd voor je is met warmte, liefde en vriendschap. 

Ik wilde graag een slinger die ik voor de kerstdagen gemaakt heb met jullie delen. Ik heb hiervoor Merry Moments Designer Series Paper gebruikt en bijpassend cardstock in de kleuren Real Red en Old Olive.
De afmeting van elke banner is ongeveer gelijk aan een kaart en je kunt er 4 uit een A4 halen. De punt heb ik met behulp van een geodriehoek gemaakt. De letters spellen: Let it Snow en komen van de Alfabet set: Layered Letters Alphabet (pagina 133 van de jaarcatalogus). Ik heb eerst alle cirkels gestempeld en vervolgens de letters gestempeld. Om dat het een photopolymer set is, kun je er doorheen kijken en dat stempelt super makkelijk.


Aan het begin en eind van de slinger zit een banner, dezelfde als tussen de woorden in. Daarmee heb ik ruimte gemaakt tussen de woorden zodat je ze makkelijker kunt lezen. Ook zijn deze banners in een andere kleur en met een ander design papiertje gemaakt van Merry Moments.

Om de slinger bij elkaar te houden en op te kunnen hangen heb ik de Cording Trim Silver gebruikt uit de najaarscatalogus op pagina 24. 

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes


Jacqueline


2 opmerkingen: