zondag 20 december 2015

Snow Place, all about pinguïns, deel 3

Hallo creatievelingen

3D zondag heeft plaats moeten maken voor Glitter en Glamour zondag. 2 kaartjes met de geweldige pinguïns van de set: Snow Friends en bijpassen framelits Snow Friends van Stampin' Up!

De glamour pinguïns van vandaag zijn de ultieme Showmasters van deze SUper stempel set. Met behulp van embospoeder en de framelits heb ik hem een glitterend en glanzend uiterlijk kunnen geven.


Deze combinatie van goud en Real Red is traditionele kerstcombinatie en spat van de kaart af. Ook de sneeuwvlokken op de achtergrond zijn met goud embospoeder bewerkt, evenals de tekst onderaan.

Stempel eerst de verschillende onderdelen zoals de hoed en stok, bewerk ze dan met poeder en als laatste snijd je ze met behulp van de framelit en de Big Shot uit. Ik was bang dat het embospoeder daardoor zou gaan breken, maar dat is niet gebeurd. 


Natuurlijk mag er een zilver-blauwe combinatie niet ontbreken en zo is een chiquere variant ontstaan van deze Showmaster-Pinguïn. Ik vind ze allebei erg leuk geworden, maar 1x raden welke mijn absolute favoriet is!

Leuk dat je weer langskomt
Fijne dag vandaag
Groetjes

Jacqueline

2 opmerkingen: